Unlock your cyber security skills

Heb jij, als een gepassioneerd developer, ook oog voor de beveiliging van applicaties? Ben jij dé developer die het noodzakelijk vindt dat veiligheid van applicaties een “must” is?

Bij SALT krijg je de kans om je security skills verder te ontwikkelen. Wij ondersteunen je graag om CEH, OSCP en/of andere security certificaten te behalen!

 

Het mooie is dat wij veel afwisseling bieden, namelijk; Het ene project kan je werkzaam zijn als pentester, en het volgende bijvoorbeeld als secure software developer. Uiteraard waar je eigen behoefte en ambities liggen. Een uitdagende werkomgeving waarin je zowel je passie voor software development én cybersecurity kunt verenigen.

 

Wij bieden

Wat breng jij mee

Wij zien graag jou reactie tegemoet indien

Jij jezelf ziet als een energieke en gemotiveerde developer. Jij graag jezelf verder wil ontwikkelen in cybersecurity. Jij vindt dat je creatief bent en in staat bent om out-of-the-box the denken. Je ook goed met leuke diverse collega’s kan werken!

Neem dan contact op met Teun Westbroek van SALT Cyber Security

Ons team

SALT is een start-up en jij krijgt de kans om je te profileren tot een sleutelfiguur in onze jonge organisatie. Wij hebben het delen van kennis hoog in het vaandel staan, en dit is ook nodig als je op de hoogte wilt en moet zijn van de laatste ontwikkelingen binnen cyber security. De vrijdagmiddagen zijn er bijvoorbeeld de Hacks & Drinks sessies –  ervaringen uitwisselen en nieuwe ontwikkelingen delen binnen het software development security domein, gevolgd door een borrel in onze eigen bar.