Developers with special powers

Unlock your secure coding skills

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil jij jouw developer skills uitbreiden met secure coding skills?
Dan is SALT iets voor jou!

Teun Westbroek

Jij bent gepassioneerd developer, maar je voelt dat er iets fundamenteels ontbreekt in de beveiliging van de applicatie waar je aan bouwt. Je hebt behoorlijk wat ervaring in een bepaalde programmeertaal, maar nooit geleerd wat secure coding is. Niet zo gek, want de focus met het leren van programmeren is vooral het bouwen van functionaliteit.

Bij SALT krijg je de mogelijkheid om juist die security skills te ontwikkelen, zodat jij voorbereid bent om klanten te helpen de grip op security in applicaties te krijgen. Jij leert door de ogen kijken van een hacker, en met die mindset jouw peer developers te helpen met secure coding – een toekomstbestendige en essentiële combinatie.

SALT is een start-up en jij krijgt de kans om je te profileren tot een sleutelfiguur in onze jonge organisatie. Wij hebben het delen van kennis hoog in het vaandel staan, en dit is ook nodig als je op de hoogte wilt en moet zijn van de laatste ontwikkelingen binnen applicatie security. De vrijdagmiddagen zijn er bijvoorbeeld de Hacks & Drinks sessies –  ervaringen uitwisselen en nieuwe ontwikkelingen delen binnen het software development security domein, gevolgd door een borrel in de bar van Cronos Amsterdam.

Is je interesse genoeg gewekt? Neem dan contact op met Teun Westbroek van SALT Cyber Security: teun.westbroek@salt-security.com