Secure Coding

Wat is Secure Coding?

Het belang van het schrijven van veilige code wordt veelal onderschat. In de praktijk heeft het zo snel mogelijk opleveren van code, vaker dan wenselijk de prioriteit, terwijl onveilige code aan de basis ligt van bijna alle computerbeveiligingsproblemen.

 

De overgrote meerderheid van beveiligingsproblemen is afgeleid van onveilige code: bugs die leiden tot onvoorziene acties en ongewilde toegang tot systemen of applicaties. Steeds meer onderdelen zijn afhankelijk van code. Niet alleen applicaties, maar ook de netwerkinfrastructuur (Infrastructure as Code) en beveiligingscontroles (Security as Code) wordt steeds meer in code geschreven. Het schrijven van veilige code is daarom van essentieel belang.

De training

Onze training Secure Coding brengt deelnemers op de hoogte van de richtlijnen om veilige code te schrijven, maar brengt ook de essentiële en fundamentele vaardigheden bij om veilige en robuuste applicaties te ontwikkelen. Na deze training ben je in staat om veelvoorkomende applicatiefouten te identificeren en fouten te debuggen.

Het trainingsprogramma

De training Secure Coding is een eendaagse training, waarin de volgende modules aan bod komen:

Over deze training:

Wat levert de training Threat Modeling uw bedrijf op:

Benieuwd geworden? Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over deze training.