Threat Modeling

Met de training Threat Modeling zet u een grote stap richting ‘security by design’: Security toegepast vanaf het ontwerpen van een applicatie. Door threat modeling toe te passen leert uw team om kwetsbaarheden vroegtijdig in het ontwikkelproces te identificeren. Het voordeel: minder kosten ten opzichte van het oplossen van kwetsbaarheden die later in het ontwikkelproces worden ontdekt.

Tijdens het volgen van de training ontwikkelt uw team de kennis en vaardigheden om threat modeling op een gestructureerde manier toe te passen. Onze security experts focussen in de training niet slechts op de theorie achter threat modeling. Via een interactieve sessie raakt uw team vertrouwd met het toepassen van threat modeling in de praktijk.

Breng risico’s in kaart

U leert met behulp van tools om na te denken over de stappen die een hacker neemt om misbruik te maken van een applicatie. Uiteindelijk resulteert dit in vooraf geïdentificeerde en kwetsbaarheden. Hierna kan worden overgegaan op het vaststellen van securitymaatregelen, die u direct kunt toepassen. U en uw team zijn nu op de hoogte van welke risico’s worden genomen zodra uw applicatie in productie staat.

Training op maat

De training wordt op maat gemaakt en wordt virtueel gegeven. Dit doen we om te zorgen dat de training direct praktisch toepasbaar is voor uw organisatie. De training Basisprincipes Applicatiebeveiliging is opgebouwd verschillende bestaande modules en is in principe in een werkdag te voltooien.

Over de training Threat Modeling:

Wat levert de training Threat Modeling uw bedrijf op:

Het trainingsprogramma

De training Threat Modeling is een eendaage training, waarin de volgende modules aan bod komen:

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over deze training.